Crno bijele vijesti

grave

Grawe Three Points Jahorina 2018 od 30.6. do 24.8.

Košarkaški kamp „Grawe Three Points Jahorina 2018“ ove godine biće održan u periodu od 30. juna do 24. avgusta. U četiri smjene, kroz kamp bi ove godine, trebalo da prođe između 400 i 500 dječaka i djevojčica različitih uzrasta, koji će od ponajboljih trenera u regionu “upijati” znanje.

Opširnije...


01

Besplatna košarkaška igraonica u Bijeljini

Košarkaški klubovi KK Partizan TS BL i KK “Partizan BN” Bijeljina u sklopu #ReLOAd projekta i uz podršku grada Bijeljina organizuju Košarkašku igraonicu bez plaćanja članarine. Pozivamo sve zainteresovane dječake i djevojčice između 6 i 10 godina da se bez plaćanja članarine upišu na košarkašku igraonicu te da se družimo i učimo o košarci uz mnogo zabave.

Opširnije...

Partizan-Banja-Luka

Kadeti Partizana se okitili zlatom u Lionu

Na prvom međunarodnom košarkaškom turniru „Alen Žil“, koji je proteklog vikenda održan u francuskom gradu Lionu, kadeti Košarkaškog kluba „Partizan TS“ iz Banje Luke osvojili su prvo mjesto.

Opširnije...

PONUDA KAMP “GRAWE THREE POINTS”

07/02/2018

Košarkaški klub Partizan TS Banjaluka tradicionalno već 17 godina organizuje međunarodni košarkaski kamp Grawe Three Points. Najveći događaj za mlade košarkaše u Bosni i Hercegovini se još od 2002. godine održava na sportskim terenima Olimpijskog centra Jahorina.

Opširnije...

kk partizan

KK „Partizan TS“ Banjaluka podržan od Regionalnoga programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu  

  U okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u četvrtak, 21. decembra 2017. godiine je obavljena ceremonija potpisivanja sa organizacijama civilnog društva za sprovođenje projekata na teritoriji grada Bijeljina.

Opširnije...

Završen košarkaški kamp „Grawe Three Points“

03/10/2017

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini uspješno smo završili šesnaesti košarkaški kamp, koji je ove godine okupio 510 djevojčica i dječaka iz svih krajeva RS,BiH, zemalja okruženja kao i učesnika iz Evrope. Sa djecom je radilo i sprovodilo program rada 45 trenera i edukatora koji su u pet smjena prenosili svo svoje znanje i iskustvo na mlade

Opširnije…

Opširnije...

Dodik posjetio košarkaški kamp “Grawe Three Points”

12/07/2017

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetio je danas na Jahorini tradicionalni Međunarodni košarkaški kamp “Grave tri poena”, čiji je organizator Košarkaški klub “Partizan TS” Banjaluka, i istakao da vjeruje da će iz ove košarkaške škole ponići značajna sportska imena.

Opširnije...


Nema pauze sa treninzima: KK Partizan TS će raditi i tokom ljeta

28/06/2017

Za četiri dana na Jahorini počinje novi Grawe Three Points kamp za mlade talente, a ove godine će okupiti oko 500 mališana, uzrasta od šest do 15 godina. Tako će olimpijska ljepotica Jahorina ugostiti sve te mlade talente i pružiti im nezaboravno iskustvo koje će pamtiti do kraja života.

Opširnije...

Partizan ubjedljiv na svim terenima

29/05/2017

Košarkaši Partizana pobijedili su kao gosti Borac sa 76:73 u 12. kolu Košarkaške lige Srbije. Izabranici Aleksandra Džikića ispustili su dvocifrenu prednost u posljednjih deset minuta igre, što je Borac iskoristio da utakmicu uvede u uzbudljivu završnicu.

Opširnije...NAJAVA CRNO-BIJELE SEDMICE: U utorak prvi ovosezonski derbi Mozzart Superlige Srbije

24/04/2017

Proteklog vikenda, ljubitelji dobre košarke mogli su uživati u utakmici između Partizana i Vršca, u okvriru prvog kola Mozzart Superlige Srbije. U meču punom preokreta, Partizan NIS je odnio pobjedu, savladavši Vršac rezultatom 86:76. Iako je Partizan prvo poluvrijeme završio u zaostatku, u drugom je došlo do do potpunog preokreta, te cu crno-beli košarkaši sjajnom

Opširnije…

Opširnije...