Crno bijele vijesti

IMG-b7d5e9fbf631e3a2f4c62f33beb39de1-V

Turnir na Jahorini po šesti put

KK “Partizan TS” iz Banja Luke već šesnaestu godinu zaredom na Jahorini organizuje košarkaški kamp u kome je do sada učešće uzelo oko deset hiljada mladih košarkašica i košarkaša.

Opširnije...

kk partizan (2)

VANJA MARINKOVIC OTVORIO 17. KOŠARKASKI KAMP “GRAWE THREE POINTS”

Na sportskim terenima Olimpijskog centra “Jahorina”, svečano je otvoren 17. košarkaški kamp “Grawe Three Points”, koji već tradicionalno organizuje KK “Partizan TS” iz Banjaluke.

Opširnije...

20180508_114007

Košarkaska igraonica u Bijeljini privukla veliki broj mališana

U okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) uz podršku grada Bijeljina (Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije i Odjeljenje za društvene djelatnosti) KK „Partizan TS“ Banjaluka i KK „Partizan BN“, su pokrenuli besplatnu košarkašku igraonicu za djecu od 6 do 10 godina.

Opširnije...

grave

Grawe Three Points Jahorina 2018 od 30.6. do 24.8.

Košarkaški kamp „Grawe Three Points Jahorina 2018“ ove godine biće održan u periodu od 30. juna do 24. avgusta. U četiri smjene, kroz kamp bi ove godine, trebalo da prođe između 400 i 500 dječaka i djevojčica različitih uzrasta, koji će od ponajboljih trenera u regionu “upijati” znanje.

Opširnije...


01

Besplatna košarkaška igraonica u Bijeljini

Košarkaški klubovi KK Partizan TS BL i KK “Partizan BN” Bijeljina u sklopu #ReLOAd projekta i uz podršku grada Bijeljina organizuju Košarkašku igraonicu bez plaćanja članarine. Pozivamo sve zainteresovane dječake i djevojčice između 6 i 10 godina da se bez plaćanja članarine upišu na košarkašku igraonicu te da se družimo i učimo o košarci uz mnogo zabave.

Opširnije...

Partizan-Banja-Luka

Kadeti Partizana se okitili zlatom u Lionu

Na prvom međunarodnom košarkaškom turniru „Alen Žil“, koji je proteklog vikenda održan u francuskom gradu Lionu, kadeti Košarkaškog kluba „Partizan TS“ iz Banje Luke osvojili su prvo mjesto.

Opširnije...

PONUDA KAMP “GRAWE THREE POINTS”

07/02/2018

Košarkaški klub Partizan TS Banjaluka tradicionalno već 17 godina organizuje međunarodni košarkaski kamp Grawe Three Points. Najveći događaj za mlade košarkaše u Bosni i Hercegovini se još od 2002. godine održava na sportskim terenima Olimpijskog centra Jahorina.

Opširnije...

kk partizan

KK „Partizan TS“ Banjaluka podržan od Regionalnoga programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu  

  U okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u četvrtak, 21. decembra 2017. godiine je obavljena ceremonija potpisivanja sa organizacijama civilnog društva za sprovođenje projekata na teritoriji grada Bijeljina.

Opširnije...

Završen košarkaški kamp „Grawe Three Points“

03/10/2017

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini uspješno smo završili šesnaesti košarkaški kamp, koji je ove godine okupio 510 djevojčica i dječaka iz svih krajeva RS,BiH, zemalja okruženja kao i učesnika iz Evrope. Sa djecom je radilo i sprovodilo program rada 45 trenera i edukatora koji su u pet smjena prenosili svo svoje znanje i iskustvo na mlade

Opširnije…

Opširnije...

Dodik posjetio košarkaški kamp “Grawe Three Points”

12/07/2017

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetio je danas na Jahorini tradicionalni Međunarodni košarkaški kamp “Grave tri poena”, čiji je organizator Košarkaški klub “Partizan TS” Banjaluka, i istakao da vjeruje da će iz ove košarkaške škole ponići značajna sportska imena.

Opširnije...


Nema pauze sa treninzima: KK Partizan TS će raditi i tokom ljeta

28/06/2017

Za četiri dana na Jahorini počinje novi Grawe Three Points kamp za mlade talente, a ove godine će okupiti oko 500 mališana, uzrasta od šest do 15 godina. Tako će olimpijska ljepotica Jahorina ugostiti sve te mlade talente i pružiti im nezaboravno iskustvo koje će pamtiti do kraja života.

Opširnije...

Partizan ubjedljiv na svim terenima

29/05/2017

Košarkaši Partizana pobijedili su kao gosti Borac sa 76:73 u 12. kolu Košarkaške lige Srbije. Izabranici Aleksandra Džikića ispustili su dvocifrenu prednost u posljednjih deset minuta igre, što je Borac iskoristio da utakmicu uvede u uzbudljivu završnicu.

Opširnije...