Crno bijele vijesti

????????????????????????????????????

All Star turnir minibasket lige Grada Istočno Sarajevo

Dana 15.09.2018. godine u Palama, u terminu od 10 do 14 časova, u dvorani Peki, se održao All Star turnir minibasket lige Grada Istočno Sarajevo.

Opširnije...

f1536159682728

Festival košarke u Bijeljini

U okviru „Reload projekta“ KK „Partizan RS“ organizovao je 31. avgusta, na gradskom trgu u Bijeljini, Festival košarke.

Opširnije...

naslovna

ZAVRŠEN “TAMOZA CUP” PALE 2018.

Na Palama je od 20. do 24.avgusta ove godine održan 6. Internacionalni košarkaski turnir “Tamoza-Pale Cup”.

Opširnije...

ПАЛЕ, 21. АВГУСТА /СРНА/ - Међународни кошаркашки турнир "Пале 2018" отворен је данас у Спортско-пословном центру "Пеки", у оквиру Госпојинских свечаности и прославе Дана општине Пале.

Otvoren Međunarodni košarkaški turnir “Pale 2018”

Međunarodni košarkaški turnir “Pale 2018” otvoren je danas u Sportsko-poslovnom centru “Peki”, u okviru Gospojinskih svečanosti i proslave Dana opštine Pale.

Opširnije...

pexels-photo-264258

KK PARTIZAN TS vrši upis novih članova

Pozivamo sve stare i nove članove KK PARTIZAN TS, rođene 2002. godine i mlađe da se jave i informišu za treninge u našem klubu.

Opširnije...

IMG-b7d5e9fbf631e3a2f4c62f33beb39de1-V

Turnir na Jahorini po šesti put

KK “Partizan TS” iz Banje Luke već šesnaestu godinu zaredom na Jahorini organizuje košarkaški kamp u kome je do sada učešće uzelo oko deset hiljada mladih košarkašica i košarkaša.

Opširnije...

kk partizan (2)

VANJA MARINKOVIC OTVORIO 17. KOŠARKASKI KAMP “GRAWE THREE POINTS”

Na sportskim terenima Olimpijskog centra “Jahorina”, svečano je otvoren 17. košarkaški kamp “Grawe Three Points”, koji već tradicionalno organizuje KK “Partizan TS” iz Banjaluke.

Opširnije...

20180508_114007

Košarkaska igraonica u Bijeljini privukla veliki broj mališana

U okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) uz podršku grada Bijeljina (Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije i Odjeljenje za društvene djelatnosti) KK „Partizan TS“ Banjaluka i KK „Partizan BN“, su pokrenuli besplatnu košarkašku igraonicu za djecu od 6 do 10 godina.

Opširnije...

grave

Grawe Three Points Jahorina 2018 od 30.6. do 24.8.

Košarkaški kamp „Grawe Three Points Jahorina 2018“ ove godine biće održan u periodu od 30. juna do 24. avgusta. U četiri smjene, kroz kamp bi ove godine, trebalo da prođe između 400 i 500 dječaka i djevojčica različitih uzrasta, koji će od ponajboljih trenera u regionu “upijati” znanje.

Opširnije...


01

Besplatna košarkaška igraonica u Bijeljini

Košarkaški klubovi KK Partizan TS BL i KK “Partizan BN” Bijeljina u sklopu #ReLOAd projekta i uz podršku grada Bijeljina organizuju Košarkašku igraonicu bez plaćanja članarine. Pozivamo sve zainteresovane dječake i djevojčice između 6 i 10 godina da se bez plaćanja članarine upišu na košarkašku igraonicu te da se družimo i učimo o košarci uz mnogo zabave.

Opširnije...

Partizan-Banja-Luka

Kadeti Partizana se okitili zlatom u Lionu

Na prvom međunarodnom košarkaškom turniru „Alen Žil“, koji je proteklog vikenda održan u francuskom gradu Lionu, kadeti Košarkaškog kluba „Partizan TS“ iz Banje Luke osvojili su prvo mjesto.

Opširnije...

PONUDA KAMP “GRAWE THREE POINTS”

07/02/2018

Košarkaški klub Partizan TS Banjaluka tradicionalno već 17 godina organizuje međunarodni košarkaski kamp Grawe Three Points. Najveći događaj za mlade košarkaše u Bosni i Hercegovini se još od 2002. godine održava na sportskim terenima Olimpijskog centra Jahorina.

Opširnije...

kk partizan

KK „Partizan TS“ Banjaluka podržan od Regionalnoga programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu  

  U okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u četvrtak, 21. decembra 2017. godiine je obavljena ceremonija potpisivanja sa organizacijama civilnog društva za sprovođenje projekata na teritoriji grada Bijeljina.

Opširnije...

Završen košarkaški kamp „Grawe Three Points“

03/10/2017

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini uspješno smo završili šesnaesti košarkaški kamp, koji je ove godine okupio 510 djevojčica i dječaka iz svih krajeva RS,BiH, zemalja okruženja kao i učesnika iz Evrope. Sa djecom je radilo i sprovodilo program rada 45 trenera i edukatora koji su u pet smjena prenosili svo svoje znanje i iskustvo na mlade

Opširnije…

Opširnije...