Kadeti

Kadetsku selekciju Košarkaškog kluba Partizan TS Banjaluka čine dječaci starosti 13 i 14 godina. Partizan nastoji da okupi najtalentovanije dječake tog uzrasta iz svojih banjalučkih škola, te da im pruži najbolje trenere i najbolje uslove za rad, kako bismo u budućnosti imali prave šampione i predstavnike svojih generacija.

Partizanovi kadeti razvijaju takmičarski duh na utakmicama sa vršnjacima iz drugih klubova, savladavaju naprednije košarkaške tehnike, te uče da se najbolje stvari postižu redovnim treninzima i konstantnim radom. Karakterističan profesionalizam i pedagoški pristup Partizanove škole su važni elementi za mlade igrače u razvoju, kako bi bili usmjereni na pravi način u svojoj budućoj karijeri.

Napornim radom, brigom o pravilnom fizičkom razvoju i prenošenjem širokog košarkaškog znanja, treneri Košarkaškog kluba Partizan TS Banjaluka u ovoj selekciji njeguju mlade talente, te pružaju svoj doprinos njihovom odgajanju u zdrave ličnosti, buduće profesionalce i vrsne košarkaše.

Trener kadeta je Bogdan Stanojević, a treninzi se održavaju u sljedećim terminima:

Treninzi subotom i nedjeljom zakazuju se u zavisnosti od termina odigravanja utakmica.

Utorkom i četvrtkom organizuju se individualni treninzi, u dogovoru sa trenerom.

Kadeti