Grawe Three Points


 • O kampu
 • Program
 • Uslovi učešća
 • Smještaj
 • Promoteri kampa
 • Prijavi se!
 • Vijesti
 • Camp 2022 Letak

Ove godine se na olimpijskoj ljepotici Jahorini održava 21. košarkaški kamp Grawe Three Points. Dođite da se družimo!

Do sada je na kampu Grawe Three Points učestvovalo preko 11.500 kampera, 1.450 predavača, promotera i različitih gostiju. Pored toga, na kampu su kao promoteri učestvovali i Saša Danilović, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Mića Berić i mnogi drugi, ali i mnogi vrhunski igrači su napravili svoje prve korake baš na našem kampu.

Ove godine kamp se održava u Aparthotelu Vučko koji našim učesnicima pruža vrhunski smještaj. Pored švedskog stola koji uključuje sve obroke i ishranu prilagođenu sportistima, učesnici će imati priliku da koriste Wellnes & Spa oazu, Fitnes studio, a treninzi će se održavati na sportskim terenima Aparthotela Vučko, i po potrebi u sportskim dvoranama na Palama. Naši programi rada sačinjeni su u saradnji sa KK ,,Partizan Nis“ Beograd, a prilagođeni su uzrastima i košarkaškim predznanjima učesnika. Takođe, sadržaj našeg kampa ispunjen je bogatom ponudom izleta, šetnji, kao i večernjim animatorskim programom.

Svi učesnici kampa imaće zdravstvenu zaštitu 00 do 24 časa. Organizatori su se pobrinuli da svi učesnici takođe dobiju i opremu sa obilježjima kampa i spoznora, koji uključuju dres, šorts i majicu za treniranje, kao i sertifikat o učešću na kampu. Pobjednike takmičenja takođe sljeduju i nagrade koje su obezbijedili sponzori kampa.

Promo video – Grawe Three points Jahorina 2022

 

Kroz kamp Grawe Three Points godišnje prođe preko 500 djevojčica i dječaka različitih uzrasta. Akcenat je prvenstveno na okupljanju mladih koji pripadaju kategorijama juniora, kadeta i pionira, ali učestvuju i najmlađi, koji o košarci uče kroz mini basket principe.

Kamp će se ove godine realizovati u tri trenažne smjene, i to:

01.07. – 07.07.
08.07. – 14.07.
22.08. – 28.08

 • Treninzi tokom trajanja kampa realizuju se kroz nekoliko programa:
 • Osnovni program, koji podrazumijeva tri nivoa i prilagođen je starosnoj kategoriji te košarkaškom znanju svakog pojedinca;
 • Sopstveni program, koji podrazumijeva rad sa pojedincima i malim grupama, a sve u dogovoru i kroz zajedničko planiranje sa organizatorom kampa;
 • Individualni program, koji se odnosi na poseban set treninga prilagođen igračkoj poziciji svakog mladog igrača.

Pored programa za trening, organizovana su i brojna takmičenja te podijeljene mnoge nagrade. Dodatni sadržaji, između ostalih, uključuju i sljedeće:

 • Takmičenje u slobodnim bacanjima
 • Golf (šutiranje sa devet različitih pozicija)
 • Takmičenje u šutiranju za 3 poena
 • Takmičenja 3:3
 • Takmičenja 5:5 u više kategorija
 • All-star utakmica
 • Nagrada za najperspektivnijeg učesnika
 • Nagrada za najmlađeg učesnika

Ovako će izgledati samo dio opreme koju će nositi svi učesnici kampa:

Oprema kampa 01

Oprema kampa 03

Oprema kampa 06

Na kampu mogu da učestvuju svi mladi košarkaši i košarkašice uzrasta od 6 do 17 godina.

Učešće svakome od njih donosi:

 • Veliki broj različitih trenažnih programa
 • Priliku za učenje od najvećih košarkaških stručnjaka
 • Druženje sa preko 500 vršnjaka u nekoj od šest trenažnih smjena
 • Pun pansiona u vrhunskom Aparthotelui “Vučko”
 • Zdravstvenu zaštitu 0-24 časa
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje
 • Poklon sportsku opremu
 • Diplomu o učešću
 • Vrijedne nagrade

Posebne pogodnosti su predviđene za trenere grupa.

*cijena sedmodnevnog aranžmana iznosi 469 KM

Uplate kotizacija se mogu vršiti na žiro račun sa brojem 552-03-0000-2766-294, otvoren u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Aparthotel „VUČKO“ nudi gostu vrhunski smještaj i uslugu kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor. Hotel se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini sportskih terena.

I OVE GODINE U RAJU ZA SPORTISTE  – APARTHOTEL „ VUČKO „

Aparthotel „VUČKO“ nudi gostu vrhunski smještaj i uslugu kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor. Hotel se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini sportskih terena.

1

3

ŠTA SVE NUDIMO 

Hotel se nalazi na 1560m nadmorske visine

Wellness & Spa se prostire na 700 m²

3 konferencijske sale

Tereni za Tenis, Košarku, Fudbal, Rukomet, Odbojku u sklopu hotela, Otvoreno igralište za djecu

Tokom godina postojanja, kamp Grawe Three Points je zavrijedio podršku brojnih košarkaških legendi koje su bile promoteri ovog događaja i njegovi posjetioci. Neki od njih su učestvovali i u trenažnom programu, drugi su se družili sa učesnicima i s njima dijelili svoje ogromno iskustvo.

Svi oni su pomogli da Grawe Three Points izraste u jedno od najvećih košarkaških dešavanja na ovim prostorima i stekne status kampa koji postaje nezaobilazan korak na putu do velike karijere.

Među brojnim velikanima košarke koji su do sada bili dio kampa našli su se:

 • Predrag Danilović
 • Vlade Divac
 • Žarko Paspalj
 • Radoslav Nesterović
 • Miroslav Berić
 • Dušan Kecman
 • Ratko Varda
 • Zoran Stevanović
 • Zoran Sretenović

… i mnogi drugi.

Foto5

Za dodatne informacije i rezervacije mjesta kontaktirajte nas pomoću formulara ispod ili nam se javite na kontakte u dnu stranice:

+387 65 193 000

+387 65 644-926

camp.jahorina@gmail.com

Promocija košarkaškog kampa 2021.

U četvrtak, 10.06.2021.godine  u 12 časova, u press sali Courtyard by Marriott hotela Banja Luka, Ul. Prvog krajiškog korpusa 33, održaće se najava i promocija jubilarnog 20. košarkaškog kampa ”Grawe Three Points 2021”.

Medijima će se u svojstvu promotera kampa obratiti proslavljena košarkaška imena:  Zoran Stevanović, Miroslav Berić i Ratko Varda , te predstavnici generalnog sponzora „Grawe osiguranje“, aparthotela „Vučko“ i organizatora kampa.

Povodom promocije kampa biće upriličeno potpisivanje Ugovora o generalnom sponzorstvu za 2021.godinu sa kompanijom – „Grawe osiguranje“ a.d. Banja Luka, te prigodan koktel za sve novinare i goste, uz druženje sa košarkaškim legendama.

KOŠARKAŠKI KAMP „GRAWE THREE POINTS“ JAČI ZA KORNELU VUKOVIĆ

Naš kamp je ovih dana dogovorio saradnju sa bivšom vrlo uspješnom košarkašicom, trenericom i sportskim radnikom Kornelom Vuković.

Od sad će Kornela da radi na unapređenju našeg kampa na svim nivoima a pogotovo na polju marketinga i promocije. Kao Magistar ekonomije iz oblasti menadžmenta, sa višegodišnjim iskustvom u oblasti sporta nadamo se da će unaprijediti rad kampa i dati svoj pečat istom.

Puno sreće i uspjeha u radu joj želi „GRAWE THREE POINTS“ i KK „Partizan TS“.

kornela-vukovic

Kornela Vuković

 • Magistar ekonomije iz oblasti menadžmenta
 • Diplomirani trener košarke

Košarku počela igrati u KK Derventa iz Dervente koji se takmičio u Republičkoj ligi (današnja Premijer liga BiH). Prošla sve selekcije u sistemu metodološke obuke igrača, kao i sistema takmičenja mlađih kategorija i rangova takmičenja bivše države. Nastupala za KK Jedinstvo iz Tuzle, KK Mursa iz Osijeka i KK Rijeka iz Rijeke. U sezoni 1987/88  bila najbolji igrač,strelac i centar II Savezne lige. Ušla u reprezentaciju Jugoslavije ali zbog povrede povukla se iz aktivnog igranja. Radila kao trener u KK Krila Krajine, SKK Zvezda iz Banja Luke. U KK Mladost iz Banja Luke radila kao pomoćni trener u Premijer ligi BiH. Dvije godine radila kao delegat PKO Banja Luka. U KS Republike Srpske radila kao koordinator za mlađe selekcije i rukovodila Ligu mladih za klubove iz RS. Tri godine provela na mjestu sportskog direktora u ŽKK Orlovi iz Banja Luke.

Najava promocije kampa 2019

U petak, 12. Aprila 2019. U 11 časova, u prostorijama ICBL,   koktel i druženje sa  najpoznatijim i najboljim bivšim košarkašima  -Radoslav Nesterović, Zoran Stevanović, Mića Berić, Zoran Sretenović, Ratko Varda .

Naši članovi kluba ,koji vrijedno treniraju da postanu košarkaši, biti će i svojevrsni promoteri ovogodišnje sportske opreme 18. MEĐUNARODNOG KOŠARKAŠKOG KAMPA „GRAWE THREE POINTS“ 2019.

Na koktelu ćemo upriličiti potpisivanje Ugovora sa generalnim sponzorom , kompanijom GRAWE OSIGURANJE a.d. Banja Luka,  te planove za 18 – ti košarkaški kamp.

Pored brojnih prijatelja kampa i kluba, biće prisutan i veliki broj novinara i tv kuća.

PONUDA KAMP “GRAWE THREE POINTS”

OVE GODINE SMJEŠTAJ SVIH KAMPERA U APARTHOTELU „VUČKO“ !!!

Kamp napreduje iz godine u godinu, a lista zemalja koje se pridružuju se neprestano proširuje, te je već odavno stekao reputaciju jednog od najboljih u ovom dijelu Evrope. Grawe Three Points je do sada posjetilo preko 8.500 mladih igrača iz cijelog svijeta, a pored dječaka i djevojčica iz BiH i zemalja regiona, učestvovala su I djeca iz SAD, Kanade, Holandije, Švedske, Francuske, Njemačke i mnogih drugih država.

Učešće  je uzelo  i preko  1.000  trenera, edukatora i ostalih profesionalaca iz svijeta košarke i sporta. Upravo zbog toga je kvalitetan program rada tokom kojeg mladi talenti uče od najvećih domaćih stručnjaka postao osnovna odlika kampa.

Tokom 16 godina postojanja, kamp je zavrijedio podršku brojnih košarkaških legendi koje su bile promoteri ovog događaja i njegovi posjetioci. Neki od njih su učestvovali i u trenažnom programu, drugi su se družili sa učesnicima i s njima dijelili svoje ogromno iskustvo.

image-0-02-04-7c41cacc4ea177e39c6d365ff1fb0f7ac1ab1a88633d34f12b30d5a30e2787a4-V

O tome dovoljno govori činjenica da su promoteri kampa do sada bili košarkaški asovi Predrag Saša Danilović, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Radoslav Nesterović, Miroslav Berić, Zoran Stevanović, Ratko Varda, Zoran Sretenović, Dušan Kecman.

Posebna pažnja posvećuje se uslovima za boravak djece, koji su na najvišem mogućem nivou. Svakom učesniku je obezbijeđem smještaj na bazi punog pansiona, uz ishranu prilagođenu potrebama mladih sportista. Osigurana je, takođe, i profesionalna zdravstvena zaštita dostupna u svakom trenutku. Svakom polazniku se na kraju kampa uručuje diploma o učešću, kao i poklon u vidu brendirane sportske opreme sa logom generalnog sponzora GRAWE OSIGURANJE a.d. Banja Luka.

Na kampu mogu da učestvuju svi mladi košarkaši i košarkašice uzrasta od 6 do 17 godina. Kroz kamp Grawe Three Points godišnje prođe više od 500 djevojčica i dječaka različitih uzrasta.

Akcenat je prvenstveno na okupljanju mladih koji pripadaju kategorijama juniora, kadeta i pionira, ali učestvuju i najmlađi, koji o košarci uče kroz mini basket program.

Košarkaški kamp “Grawe Three Points” prve sedmice održavanja okupio više od 120 košarkaša na Jahorini

Na Jahorini se od 2. jula, već šesnaestu godinu zaredom, održava međunarodni košarkaški kamp “Grawe Three Points”, u organizaciji Košarkaškog kluba Partizan TS iz Banjaluke.

U toku je završnica 1. smjene, u kojoj boravi više od 120 djevojčica i dječaka iz Republike Srpske, BiH i Evrope, kao i 25 trenera i edukatora, dok se do završetka ovogodišnjeg “Grawe Three Points“ kampa očekuje prisustvo više od 400 učesnika.

Za ovaj vikend na Jahorini zakazana su druženja sa promoterima, a najavljena je i posjeta Predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Ovogodišnji promoteri kampa su proslavljeni srpski košarkaši Ratko Varda i Zoran Stevanović, koji svoje bogato iskustvo i znanje prenese na buduće zvijezde.

Kamp je u proteklih 16 godina ugostio legende ispod obruča poput Predraga Danilovića, Vlade Divca, Žarka Paspalja, Željka Rebrače, Zorana Sretenovića i Radoslava Nesterovića.

Zahvaljujući odličnim klimatskim uslovima koje pruža ambijent Olimpijskog centra Jahorina i hotel „Bistrica“, te pomoći generalnog sponzora GRAWE osiguranja, mali i veliki košarkaši imaju vrhunske uslove za treninge i druženje.

image-0-02-04-38f3df28b3ff8f5dab9e0de0dee4164bae03b95b943c76c0a21e3327e8fc54c5-V

Predviđeno je da košarkaški kamp “Grawe Three Points” traje do 20. avgusta i održava se u ukupno četiri smjene, u kojem će svoje košarkaške sposobnosti razvijati dječaci i djevojčice starosti od 6 do 15 godina.

Do sada je kroz kamp prošlo oko 8.600 mladih igrača iz cijelog svijeta i više od 750 trenera. Pored dječaka i djevojčica iz BiH i zemalja regiona, od prvog dana učestvovala su i djeca iz SAD, Kanade, Holandije, Švedske, Francuske, Njemačke i drugih država.


Varda i Stevanović promoteri kampa “Grawe Three Points”

Na Jahorini će od 2. jula šesnaestu godinu zaredom biti održan međunarodni košarkaški kamp “Grawe Three Points”, čiji promoteri su proslavljeni srpski košarkaši Ratko Varda i Zoran Stevanović.

Šesnaestu godinu zaredom na Jahorini će biti održan međunarodni košarkaški kamp “Grawe Three Points”, u organizaciji Košarkaškog kluba Partizan TS iz Banjaluke. Ovogodišnji promoteri kampa, koji će startovati 2. jula i trajati četiri smjene, su proslavljeni srpski košarkaši Ratko Varda i Zoran Stevanović.
Boban Stanojević u ime organizatora, KK Partizan TS Banjaluka, poručio je da dugogodišnja tradicija dovoljno govori o radu kampa “Three Points”.
4
“U prethodnih 15 izdanja kroz kamp je prošlo više od 8.500 učesnika, što dječaka i djevojčica starosti od šest do 16 godina, preko trenera, stručnjaka i promotera. Ovo je prvi kamp u RS i BiH koji je krenuo s radom 2002. godine. Osim nas do sada je opstao samo još kamp Dejana Bodiroge. Trajati 15 godina, okupljati između 400 do 800 djece svake godine, dovoditi promotere poput naša dva današnja gosta, te Predraga Danilovića, Vlade Divca, Žarka Paspalja, Željka Rebrače, Zorana Sretenovića, Radoslava Nesterovića i brojnih drugih nije mala stvar i sigurno je za divljenje”, istakao je Stanojević.

“Kamp će biti održan u četiri smjene, a očekujemo više od 400 učesnika. Već tri smjene su već kompletno popunjene. Od prvog dana kamp je međunarodnog karaktera, tako da ćemo, osim djece iz zemalja regiona, imati i goste iz Njemačke, Francuske, Rusije, Turske i brojnih drugih država”, dodao je Stanojević.

Biće ovo odlična prilika da se mladi košarkaši, uzrasta od šest do 15 godina, sastanu na jednom mjestu, treniraju, razvijaju svoje košarkaške sposobnosti i sve to uz podršku proslavljenih asova tog sporta.

“Najbitnije nam je da se djeca razvijaju na ispravan način i da rade sa pravim ljudima. Sve je organizovano na izuzetno profesionalnom nivou. U Beogradu nemamo toliko djece koliko su oni uspjeli da skupe u Republici Srpskoj. Situacija kod nas je poprilično teška, s obzirom da se pojavljuju brojni klubovi koji su po infrastrukturi i finansijama ispred Partizana. Ali, nadam se da ćemo se izvući i ponovo biti onaj stari, dobri Partizan”, poručio je Stevanović, inače direktor omladinskih kategorija “crno-bijelih”

Nekadašnji član Partizana Ratko Varda nastojaće da svoje bogato iskustvo i znanje da prenese na buduće zvijezde.

“Uvijek je jednostavno pokrenuti kamp i držati ga godinu, dvije. Ali, zaista je odličan posao 15 godina držati nešto na tako kvalitetnom nivou. Ove godine očekuje se između 400 i 600 djece i meni je veliko zadovoljstvo da budem u ovom timu, s obzirom da sam i ja otac troje djece, tako da znam koliko svima ovo znači. Drago mi je da sam dio svega”, poručio je Varda.
Ovogodišnji kamp će početi 2. jula.

Kompletan letak možete pogledati i preuzeti OVDE.