Stručno osoblje

Bogdan Stanojević – predsjednik kluba i trener

Bogdan Stanojević

Profesor fizičkog vaspitanja i sporta sa više od tri decenije trenerskog iskustva. Nakon kraće košarkaške, trenersku karijeru je započeo u sarajevskoj Bosni, gdje je trenirao mlade selekcije u drugoj polovini ’80-ih i u tri navrata ih vodio do titule prvaka BiH. Trenirao je nekoliko seniorskih klubova u Srbiji, Bugarskoj i BiH, a sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva je 2006. postao šampion Prve lige RS. Učestvovao je u održavanju brojnih sportskih dešavanja kao organizator, trener i predavač, te je jedan od osnivača KK Partizan TS Banjaluka.
Željko Krunić – predsjednik Skupštine kluba i trener

Željko KrunićDiplomirani trener sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju omladinskih i seniorskih ekipa. Sa ŽKK Mladi Krajišnik i ŽKK Banjaluka je osvajao titule prvaka RS u mladim kategorijama. Najveće uspjehe je ostvario sa KK Igokea, gdje je bio pomoćni, a zatim i glavni trener seniorskog tima, te sa njim osvojio Prvu ligu RS i Kup RS. Bio je i glavni trener seniora KK Hidrat i KK Prijedor, seniorki ŽKK Borac i ŽKK Mladost, te trener mladih kategorija KK Zvijezda. Jedan je od osnivača KK Partizan TS Banjaluka i dio trenerskog tima.

 

 


 

BANJA LUKA

 Jadranka Ćosić Trkulja – trener

Tokom veoma uspješne košarkaške karijere nastupala je za klubove iz BiH, Srbije i Izraela, osvojila tri državna prvenstva i četiri kup takmičenja. Čitavu deceniju je nastupala u evropskim klupskim takmičenjima, FIBA kupu i Evroligi, a ubilježila je i veliki broj nastupa za državnu reprezentaciju Jugoslavije. Diplomirala je na Školi za više sportske trenere u Beogradu, oblast košarka, a danas je tim menadžer ženske reprezentacije Srbije.

Igor Vučković – trener

Igor Vučković

Iza sebe ima 14 godina dugu igračku karijeru tokom koje je nastupao za klubove prvog, drugog i trećeg ranga takmičenja BiH, Srbije i Mađarske. Potom je skoro isti period, od 1999. do 2012. godine, radio kao trener mladih kategorija košarkaša u KK Borac i KK BSK. Danas se bavi treniranjem mladih Partizanovih košarkaša, ali i obrazovanjem novih trenera kao profesor košarke na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta u Banjaluci.

Aleksandar Elezović – trener

Aleksandar Elezović

Diplomirao je na Fakultetu fizičke kulture u Prištini i stekao zvanje profesora fizičkog vaspitanja i sporta. Od 1998. radi kao profesor fizičkog vaspitanja u školama, a trenutno je angažovan u banjalučkoj Osnovnoj školi „Borisav Stanković“. Duže od decenije je košarkaški trener mlađih kategorija, a stručno znanje je sticao i na brojnim seminarima i edukacijama.


Milenko Barjaktarović – trener

Milenko Barjaktarović

Školovani trener sa diplomom profesora fizičkog vaspitanja i sporta, koju je stekao na banjalučkom Fakultetu za fizičko vaspitanje i sport. U mlađim danima, i sam je trenirao košarku te nastupao u podmlatku KK Srem iz Srbije. Dio je trenerske ekipe KK Partizana TS Banjaluka od 2013. godine, od kada radi sa mladim talentima kluba.


 

BIJELJINA

Igor Mihajlović – generalni sekretar Partizana BN i trener

Igor Mihajlović

Košarkašku karijeru je započeo kao igrač bijeljinskog Radnika, gdje je prošao sve starosne selekcije i već u 18. godini postao kapiten prvog tima. Nažalost, sa parketa se ubrzo povukao zbog povreda, ali je potom završio Višu trenersku školu i posvetio se trenerskom poslu, u kojem je još uspješniji. Sa 29 godina je postao najmlađi seniorski trener KK Radnik, i ovu ekipu je odveo u Premier ligu BiH. Jedan je od čelnih ljudi Partizana BN od samog pokretanja kluba.


Srđan Sekulić – trener

Srđan SekulićSrđan Sekulić je mladi trener iz Bijeljine, koji je dio bijeljinskog ogranka kluba od njegovog samog početka. Kao igrač je prošao sve starosne kategorije bijeljinskog Radnika, a iza sebe ima višegodišnje trenersko iskustvo. U seniorskim timovima je vršio funkciju pomoćnog trenera, dok je samostalno uspješno vodio kadetske i pionirske selekcije.


 

PALE

Dragan Krčmar – generalni sekretar Partizana Pale i trener

dragan-krcmarIskusni trener, koji je stručne diplome i licence sticao u Srbiji. Aktivno se bavi košarkom od svoje 12. godine, a iza sebe ima bogatu internacionalnu sportsku karijeru. Košarkaški trener je od 2002. godine i do danas je treneriao brojne omladinske timove, ali i vodio seniorske ekipe. Predvodi trenersku postavu KK Partizan Pale i obavlja jednu od najodgovornijih funkcija u ovom klubu od njegovog osnivanja.


Nenad Tadić – trener

nenad-tadicU svijetu košarke je od svoje devete godine. Tokom igračke karijere, duge 15 godina, nastupao je za brojne klubove iz BiH, a po njenom okončanju je vodio mlađe kategorije KK Vrelo iz Čajniča. Diplomirao je na Fakultetu fizičkog vaspitanja u Palama, nastavnik je fizičkog vaspitanja koji godinama radi sa djecom, a učestvovao je i na brojnim stručnim seminarima te košarkaškim kampovima.


Srđan Jokić – trener

srdan-jokicProfesor fizičke kulture, koji se košarkom počeo baviti još 1997. godine. U svojoj profesionalnoj igračkoj karijeri je nastupao za brojne klubove iz cijele Bosne i Hercegovine. Od 2008. godine je u trenerskim vodama, a svoje iskustvo i znanje prenosio je na djevojčice i dječake svih uzrasta – od mini basket kategorija, do juniorskih ekipa.