Ženska selekcija

U ženskoj selekciji koraškaškog kluba Partizan igraju djevojčice uzrasta od 11 do 16 godina. Broj djevojčica koje treniraju i koje se interesuju za košarku sve više raste, te se upravo zato trudimo da im ponudimo stručno osoblje, što više termina za treninge i najbolju moguću njegu, kako bismo ih podstakli da svoju ljubav prema ovom sportu sprovedu u djelo.

Košarkaški klub Partizan ima dugu tradiciju ženske košarke, pa i kroz specijalizovane treninge u Banjaluci želimo da razvijamo košarkaški talenat djevojčica, da im prilagodimo načine rada i od njih stvorimo velika imena ovog sporta. Djevojčice u Partizanu dobijaju svoj prostor, svog trenera i svoj program rada, čime im se pružaju najviši uslovi za ostavrenje njihovog punog potencijala.

Cilj ženske selekcije je da kod djevojčica razvijemo upornost, disciplinu, odgovornost, timski duh i pozitivno razmišljanje. Sve to činimo kroz adekvatno planirane treninge i svakodnevnu brigu o njihovom razvoju kao košarkašica, ali i kao mladih ličnosti.

Trener ženske selekcije je Jadranka Ćosić Trkulja, nekada slavna košarkašica, a danas tim menadžer ženske košarkaške reprezentacije Srbije.

Termini treninga ženske selekcije su:

Ženska selekcija