Crno-bijela čestitka za zlatnu 2017. godinu

31/12/2016

dark-1845065_1280

Na rastanku sa godinom koja je bila najuspješnija u istoriji kluba, KK Partizan TS želi sve najljepše svojim članovima i saradnicima.

Zaista, 2016. godina bila je po mnogo čemu posebna. Naša crno-bijela porodica proširila se širom države, i danas stanuje u Banjoj Luci, Prnjavoru, Bijeljini i Palama. Čine je na stotine djevojčica i dječaka, naše malo sportsko blago sa kojim vrijedno radimo iz dana u dan, kako bismo stvorili nove velike šampione.

Naš originalni projekat, Frend košarkaška igraonica, dobio je i svoje streetball izdanje, tako donoseći naljepši sport i na ulice naših gradova. Sa druge strane, tradicionalne projekte, poput Frend košarkaške lige, kampa Three Points ili Grawe kupa, izdigli smo na još viši nivo i u njih uključili na stotine djece, od Pala i Banje Luke do Rusije i Turske.

Putovali smo u Francusku, ugošćavali košarkaške zvijezde, vrijedno trenirali i još se vrijednije družili, stvorili prijateljstva za sva vremena i tim koji je već sada pobjednički!

Sve to ne bismo uspjeli bez vas – naših članova, saradnika i prijatelja – kojima se zahvaljujemo na povjerenju, želimo sve najljepše u 2017. godini i obećavamo da ćemo u njoj nadmašiti sami sebe.

Zajedno, kao i uvijek. Kao crno-bijela porodica!