„Crno-bijeli“ mladići u NBA ritmu

11/12/2015

KK Partizan TS

Kako se bliži praznična pauza, kadeti i pioniri svoje utakmice odigravaju po zgusnutom rasporedu. Prvi su juče upisali novu pobjedu, drugi nastupaju večeras, a potom obje selekcije već za vikend ponovo izlaze na parket.

Iako formalno domaćini, kadeti su svoju drugu utakmicu u okviru Lige za prvaka odigrali u četvrtak, 10. decembra, u Aleksandrovcu, u Osnovnoj školi „Georgios A. Papandreu“. To ih, ipak, nije spriječilo da upišu novu pobjedu, a rezultatom 68:57 su porazili vršnjake iz kluba KK Basket 2000. „Crno-bijeli“ su odlično odigrali u prvom poluvremenu, a u drugom su veoma dobro čuvali stečenu prednost.

Ponovo je najistaknutiji pojedinac bio Dalibor Ilić, koji je ovaj put ubacio 27 poena. Vrlo dobar je još jednom bio i Cvetić sa 19, dok je Popržen dodao 9 poena.

Kadetska selekcija svoj naredni meč igra već u subotu, 12. decembra, od 14 časova. Tada će se naći u Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ u Prnjavoru, gdje ih dočekuje ekipa KK Bulldogs.

Pioniri svoj meč drugog kola igraju danas, 11. decembra, protiv svojih vršnjaka iz KK Basket 2000. Utakmica će biti odigrana u Osnovnoj školi „Borisav Stanković“, a počeće u 20 časova. Već naredno jutro, najmlađi će ponovo na parket, ali onaj Osnovne škole „Miloš Crnjanski“, gdje je zakazan susret trećeg kola sa klubom Radivoj Korać.

S obzirom na raspored ovih dana, mladi talenti mogu da naslute kako izgleda NBA ritam, a uvjereni smo da će ga neki od njih u svojoj karijeri i doživjeti.