Dalibor Ritan, Huawei country manager za Bih: KK Partizan TS je dobar primjer svima

03/12/2015

Dalibor Ritan 4 (Small)

Kompanija Huawei, jedan od najvećih proizvođača mobilnih uređaja na svijetu, tokom 2015. godine je postala i jedan od najvažnijih partnera KK Partizan TS.

Svjetski poznat brend je među najzastupljenijima i na domaćem tržištu, a Huawei u BiH podržava i mnoge društveno korisne projekte. Među njima posebno mjesto zauzimaju sportisti i sportski kolektivi. KK Partizan TS, kao jedan od najuspješnijih klubova posvećenih razvijanju mladih talenata, zavrijedio je podršku ove velike kompanije.

„KK Partizan TS je dobar primjer kako se uz veliku posvećenost, kvalitetan rad i pedagoški pristup od talentovanih djevojčica i dječaka mogu stvoriti šampionke i šampioni“, stav je Dalibora Ritana, country managera kompanije Huawei za BiH.

On je naglasio i to da će Huawei nastaviti da podržava uspješne sportske priče iz našeg okruženja.

„Naša kompanija vrlo ozbiljno shvata principe društveno odgovornog poslovanja. Podržali smo brojne akcije, kampanje, pojedince i grupe koji svojim radom doprinose afirmisanju pozitivnih vrijednosti, ne samo u ovoj, već i u prethodnim godinama. I nama samima je cilj da aktivno djelujemo u pravcu unapređenja cjelokupne zajednice u kojoj poslujemo, a sa ovakvim pristupom ćemo nastaviti i u budućem periodu“, dodao je on.

Bogdan Stanojević, predsjednik KK Partizan TS, ističe zahvalnost na pruženom povjerenju, ali i ponos zbog činjenice da klub svojim rezultatima privlači pažnju najvećih poslovnih subjekata.

„Veoma smo zahvalni kompaniji Huawei na podršci koju su nam pružili. Njihova pomoć je bila od velike važnosti za pokretanje mnogih projekata koje smo započeli u 2015. godini, od Košarkaške igraonice do naše nove internet stranice. Drago nam je što i dalje postoje kompanije kao što je Huawei koje shvataju važnost ulaganja u promociju sportskih vrijednosti, otvaranja novih prilika našu djecu i obezbjeđivanja adekvatnih uslova za njihov razvoj. Takođe, njihovu podršku vidimo i kao priznanje za uloženi trud svih zaposlenih u našem klubu, što nam daje dodatnu motivaciju da idemo još dalje i kroz treninge stvaramo još više zlatnih djevojčica i dječaka“, kazao je Stanojević.