Dobro došli na novu stranicu KK Partizan TS Banjaluka!

02/10/2015

Košarkaški klub Partizan TS Banjaluka nastavlja da napreduje velikim (dvo)koracima, a posljednja velika novost je novi izgled naše internet stranice. Takođe, pokrenuli smo i Facebook stranicu, pa od sada možete i tamo da se družite sa nama!

Internet sajt je potpuno redizajniran, a uz moderan izgled smo dobili i mnogo veću preglednost. Pratite nas i redovno obilazite, jer ćemo upravo ovdje objavljivati sve novosti iz našeg kluba, ali i najvažnije vijesti o drugim timovima iz šampionske crno-bijele porodice.

A dok ne stignu prve vijesti, možete da pregledate postojeće rubrike i saznate najvažnije podatke o klubu. Savjetujemo vam da počnete od interaktivne mape škola košarke, koja će vas u isto vrijeme i informisati i dobro zabaviti. Tu su i članci o pionirima, kadetima, mlađim junorima, kao i našim potpuno novim programima – selekciji za djevojčice i Košarkaškoj igraonici. Takođe, možete da saznate sve i o našim velikim projektima kao što su kamp Hypo Three Points i turnir Grawe Cup.

Nismo zaboravili ni mlade košarkaše iz naše škole koji su već postigli značajne rezultate ili zakoračili u profesionalne vode, a sa njima možete da se upoznate na ovoj stranici. Upravo smo u potrazi za novim talentima koje ćemo razvijati i jednog dana ponosno dopisati na ovu all-star listu, pa je preko našeg novog sajta omogućen i upis u Partizanove škole, koji je upravo u toku!

Sve ovo je samo nastavak velike priče koja dugo traje, a čiji najbolji dio je tek pred nama. Srećni smo što možemo da vas pozovemo da budete njen dio.

Dobro došli u crno-bijeli kutak Banjaluke, dobro došli među šampione!