I Partizan TS očekuju derbi mečevi: Igokea naredni protivnik u svim kategorijama

29/10/2015

image-59e7b40543383079d0f29e9b69c082fec310b3a42eca710f08cd42669f84ba81-V

Sportski vikend će za mlade košarkaše Partizana TS početi ranije. Derbi utakmice protiv Igokee odigraće sve tri crno-bijele selekcije, i to na gostujućem terenu, u Aleksandrovcu, a prva od njih se igra već večeras.

Prvi će na parket dvorane „Nenad Baštinac“ izaći juniori. Utakmica će biti odigrana danas, 29. oktobra, sa početkom u 20 časova i 30 minuta. Dva tima na tabeli Grupe B lige Područnog košarkaškog odbora Banja Luka trenutno razdvaja samo koš-razlika, a i u tom segmentu su obje ekipe bile izrazito dominantne u odnosu na dosadašnje rivale. Stoga će ovaj susret po svim parametrima biti istinski test za crno-bijele mladiće, koji su, iako najmlađi u svojoj starosnoj kategoriji, do sada bili veoma uvjerljivi.

Preostale dvije utakmice biće odigrane na istom mjestu, ali u subotu, posljednjeg dana oktobra. Tačno u podne počeće utakmica kadetske selekcije, koja ima bolji odnos primljenih i postignutih koševa u poređenju sa vršnjacima iz Igokee, pa u utakmicu ulazi kao prvoplasirana na tabeli. Međutim, i za njih će ovaj duel biti prvi veći ispit u tekućoj sezoni.

Pioniri će posljednji odmjeriti snage sa ekipom iz Aleksandrovca. Utakmica najmlađih košarkaša počeće u 14 časova, a kao i starije selekcije, i mališani Partizana TS i Igokee dijele vrh tabele. Tim koji će u ovom meču biti domaćin je svoje protivnike u prethodnom kolu, ekipu Lidera, pobijedio velikom razlikom, ali mali Partizanovci dobrom partijom mogu da preuzmu poziciju broj jedan.