Juniori sutra u „Obilićevu“, kadeti i pioniri u Prijedoru

13/11/2015

KK Partizan TS

Peto kolo liga u okviru Područnog košarkaškog odbora Banja Luka donosi košarkašima Partizana TS nova gostovanja. Kadeti i pioniri putuju u Prijedor, dok juniori ostaju u Banjoj Luci, a sve utakmice igraju se sutra, 14. novembra.

Utakmice u Prijedoru biće odigrane u sali Osnovne škole „Dositej Obradović“. Tačno u podne, na ovom mjestu će se naći kadeti domaćeg kluba Spartak i banjolučkog Partizana. Crno-bijeli za sada imaju perfektan učinak, ali je i prijedorski tim iskusio čari pobjede u ovoj sezoni, pa nije nimalo bezopasan. I pored toga, kao i činjenice da se radi o gostujućem parketu, Partizan TS i u ovu utakmicu ulazi sa ulogom velikog favorita.

Dva časa kasnije susrešće se najmlađi, juniori ova dva kluba. I u ovoj starosnoj kategoriji crno-bijeli tim važi za favorita, posebno ako se u obzir uzme činjenica da ovaj meč dolazi nakon velike pobjede protiv ekipe Lidera.

Takmičarsku subotu će zatvoriti juniori. U pravom sportskom terminu, od 21 čas, odmjeriće snage sa vršnjacima iz KK Ušće. Utakmica će biti odigrana u Sportskoj dvorani „Obilićevo“ u Banjoj Luci, pa će to biti dobra prilika za crno-bijele mladiće da ponovo uđu u pobjednički niz.