Juniori završili prvi dio takmičenja, sve selekcije već u narednoj fazi

20/11/2015

KK Partizan TS

Juniori Partizana TS su već uspješno završili prvu fazu takmičenja, a uskoro će posljednje mečeve odigrati i kadeti te pioniri. I ove selekcije su već obezbijedile plasman u narednu fazu.

Utakmica između juniora Partizana TS i Igokee odigrana je juče, 19. novembra, u banjolučkoj dvorani „Borik“. Iz susreta dvije ekipe koje su bile veoma uvjerljive u dosadašnjem toku takmičenja izostala je neizvjesnost, jer su oba tima već obezbijedila prolazak dalje. U takvoj utakmici bez značaja Igokea je bila bolja rezultatom 58:65, a dva kluba će svoje malo rivalstvo prenijeti i u Super ligu Banje Luke.

Crno-bijele može da raduje činjenica da je Aljoša Janković nastavio svoju dobru formu, pa je i na ovom meču bio veoma efikasan. On je postigao 24 poena, a vrlo dobar je bio i Ilić sa 10.

Svoju završnu utakmicu prve faze će protiv istog kluba odigrati i kadeti. Oni će danas, 20. novembra, u 20 časova ugostiti svoje vršnjake iz Aleksandrovca, i to u Osnovnoj školi „Borisav Stanković“. Ni ova utakmica neće imati rezultatski značaj za domaćine, jer su crno-bijeli dječaci do sada neporaženi, te su sa pet pobjeda u pet mečeva obezbijedili mjesto u Super ligi.

Posljednjeg dana sedmice, 22. novembra, prvi dio takmičenja će završiti i pioniri. Utakmica najmlađih selekcija Partizana TS i Igokee počeće u 11:30 časova, takođe u sali OŠ „Borisav Stanković“. I u ovoj kategoriji su crno-bijeli već obezbijedili plasman u narednu fazu, pa će u završnu utakmicu ući rasterećeni.