Kako je Frend zavolio košarku

20/01/2017

kk-liga-cover-fb

KK Partizan TS Banja Luka je uz podršku kompanije m:tel i ove godine organizovao Frend košarkašku ligu. Tim povodom će se okupiti oko 300 mladih košarkaša, svi sa istim ciljem – da u dobrom društvo, u fair play duhu i na zabavan način zaigraju košarku.

Kompanija m:tel je nesebično podržala Frend košarkašku ligu koja je prošle godine dobila ime po brendu ovog telekomunikacionog operatera.

U posljednjoj sedmici zimskog raspusta, mladi košarkaši će odigrati nekoliko utakmica, razmijeniti iskustva i steći nova prijateljstva. Ne sumnjamo da će se svi povezati na društvenim mrežama i nastaviti druženje. Zato bi mnogima dobro došla tarifna opcija Neumorni Frend u kojoj za samo 12KM dobiju 1GB mobilnog interneta i neograničen pristup Facebook-u.

Za njihove trenere bi bila dobra opcija Moćni Frend jer non-stop mogu biti na telefonu i za 19KM dobiti 200minuta, 200 SMS-ova, 1GB mobilnog interneta i potpuno neograničen pristup Viber aplikaciji.

Tu su ponude i za mudre i snalažljive prijatelje. Mudri Frend će za 12KM pričati 100 minuta, poslati 100 SMS poruka i surfati za 200MB, a Snalažljivi Frend će provesti na liniji 80 minuta i otipkati 80 SMS poruka i sve to platiti samo 8KM.

Mnogo je prednosti koje Frend nudi svojim prijateljima. Njenom aktivacijom postajete učesnici velike nagradne igre pod nazivom Frend plan za novi stan, koja vam pruža priliku da svake sedmice osvojite Huawei P9 lite, svakog mjeseca Huawei P9, a na kraju nagradne igre, 28.02.1017, jedan srećni Frend će postati vlasnik stana. Više detalja možete pronaći na zvaničnoj stranici kompanije m:tel ili pozivom na broj 066 10 10 10.

Velika je čast biti prijatelj kompanije m:tel. Hvala.