KK Partizan TS i kompanija m:tel pripremaju Frend košarkašku ligu!

12/01/2016

kk-liga-boost

Zimska košarkaška liga, projekat Partizana TS sa dugogodišnjom tradicijom, od ove zime nosiće novi naziv. Zahvaljujući podršci kompanije m:tel, nova Frend košarkaška liga donijeće najmlađim košarkašima Banje Luke još više zabave i iskustava za pamćenje.

Frend košarkaška liga će ove godine biti održana u periodu od 18. do 24. januara, u Osnovnoj školi „Borisav Stanković“. Takmičenje čiji je fokus druženje uz sport i razvijanje fair-play duha okupiće oko 250 djece uzrasta od 11 do 14 godina. Organizaciju ovog, po mnogo čemu jedinstvenog takmičenja, pomogla je kompanija m:tel, a rukovodstvo Partizana TS naglašava važnost uspostavljene saradnje.

Veoma smo zahvalni kompaniji m:tel na pruženoj podršci, pomoću koje ćemo biti u mogućnosti da mladim talentima obezbijedimo najbolje uslove. Frend košarkaška liga sada nosi upravo ono ime koje joj najviše odgovara, jer je ona takmičenje koje slavi drugarstvo i u kojem je rezultat najmanje bitan. Umjesto toga, želimo da promovišemo sportski duh i timsku igru, da djeci ponudimo zabavne i zdrave sadržaje u zimskim mjesecima“, istakao je tim povodom Bogdan Stanojević, predsjednik KK Partizan TS.

On je pojasnio i to da će u Frend košarkaškoj ligi učestvovati članovi osam škola košarke Partizana TS, a takmičenje će biti organizovano u dvije starosne kategorije – pionirskoj i kadetskoj.

„Prijave za Frend košarkašku ligu su i dalje otvorene, pa pozivamo djecu i roditelje da nam se jave i postanu dio ovog lijepog košarkaškog druženja“, dodao je Stanojević.

Frend je prepaid usluga u mobilnoj telefoniji kompanije m:tel, koja korisnicima omogućava jednostavnu aktivaciju broja, bez potrebe za sklapanjem ugovora, uz potpunu kontrolu troškova. Uz jednostavne načine dopune računa, Frend omogućava nesputanu komunikaciju kroz razgovore, SMS-ove i mobilni internet uz brojne bonuse i dodatne usluge. Detalje pronađite na m:tel-ovoj zvaničnoj stranici.

Više informacija o Frend košarkaškoj ligi i načinu prijave moguće je dobiti na e-mail i brojeve telefona navedene na našoj stranici „Kontakt“.