Kompanija m:tel – vjerni partner u projektima za mlade

23/06/2016

mtel frend

Košarkaški klub Partizan TS Banja Luka organizovaće prvu Košarkašku igraonicu na otvorenom, a njen glavni sponzor je m:tel, kompanija koja se dokazala kao veliki prijatelj sporta i mladih.

Najveći telekom operator u Bosni i Hercegovini već godinama podržava brojne organizacije, događaje i projekte koji su od značaja za cijelu zajednicu. Ova kompanija tako već godinama podržava velike sportske kolektive poput FK i RK Borac, Plivačkog kluba Olymp ili Kajak-kanu kluba Vrbas m:tel, a uz podršku m:tel-a organizovani su i značajni sportski događaji poput Banjalučkog m:tel polumaratona, plivačkog mitinga Banja Luka Open, putovanja dječaka iz FK Rekreativo u Barselonu, teniskih turnira u Banjoj Luci i Prijedoru te mnogih drugih.

Među ovim projektima našla se i Partizanova Frend košarkaška liga, koja je početkom tekuće godine okupila oko 250 djevojčica i dječaka iz cijele banjolučke regije.

Kompanija m:tel je pomogla i veliki broj projekata usmjerenih na mlade, od izgradnje igrališta u Prnjavoru do pomoći pokretanju „Plavog telefona“, savjetodavne linije za djecu. Posebna pažnja koja se posvećuje ovoj populaciji je, međutim, vidljiva i u samoj ponudi usluga.

Tako se unutar Frend tarife često kreiraju posebne opcije koje omogućavaju jeftiniju komunikaciju, bonuse na računu, ali i pristup najvećim društvenim mrežama i aplikacijama potpuno besplatno. Pored toga, u okviru Open IPTV paketa, mladi mogu da uživaju u praćenju najaktuelnijih HBO serija, svjetskih sportskih dešavanja ili animiranih filmova koji su im na raspolaganju u svako doba dana putem savremene Pickbox videoteke.

Iz ovih, ali i mnogih drugih razloga, partnerstvo Partizana TS sa kompanijom m:tel se od samog početka pokazalo kao prirodna i izuzetno uspješna saradnja, koja je već donijela neprocjenjiva iskustva i znanja stotinama mališana. Pokretanje m:tel Košarkaške igraonice u okviru streetball turnira u Banjoj Luci će, stoga, predstavljati novi veliki korak u širenju pozitivnih vrijednosti među novim generacijama.