Košarkaška igraonica na otvorenom uskoro i u Bijeljini!

23/08/2016

dav

Nakon veoma uspješne premijere u Banjoj Luci, Partizanova Košarkaška igraonica na otvorenom stiže i u Bijeljinu, gdje će biti organizovana u periodu od 29. do 31. avgusta.

Košarkaška igraonica će se nalaziti na Trgu kralja Petra I Karađorđevića, a biće otvorena u periodu od 17 do 21 čas tokom sva tri navedena dana. Djevojčice i dječaci uzrasta do 10 godina imaće priliku da uče o košarci od obučenih trenera, druže se sa vršnjacima i razvijaju ljubav prema ovom sportu u okruženju koje im je posebno prilagođeno.

Naime, pored stručnog osoblja, Košarkaška igraonica je opremljena i niskim koševima te malim loptama, kako bi se polaznicima omogućilo da zaista koriste košarkaške rekvizite i lijepo se zabave.

Koliko je ovakav, jedinstveni sadržaj za djecu važan za najveći semberski grad, potvrđuje i činjenica da će promoteri bijeljinske Košarkaške igraonice biti Dragana Stanković, osvajačica bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju sa reprezentacijom Srbije, te Ljubo Vidačić, nekadašnji igrač beogradskog Partizana.

Košarkaška igraonica na otvorenom, u streetball duhu, već je organizovana u Banjoj Luci, krajem juna tekuće godine, i naišla je na odličan odaziv među mladima.