Najveći mali Partizanovac u Banjoj Luci je Pavle Raljić!

30/11/2015

Pavle Raljić

Nagradna igra „Ko je najveći mali Partizanovac u gradu?“ završena je u petak, 27. novembra. Titulu najvećeg crno-bijelog navijača u Banjoj Luci ponio je sedmogodišnji Pavle Raljić.

U petak, tačno u podne, Pavle je bio prikupio više od 300 „lajkova“, čak 100 više od prvog pratioca, takođe jednog Pavla. Fotografija ovog dječaka u tri različita Partizanova dresa i sa košarkaškom loptom u ruci najbolji je dokaz njegove velike ljubavi prema najtrofejnijem košarkaškom klubu sa ovih prostora, a to su prepoznali i posjetioci naše Facebook stranice.

Pavle Raljić će, tako, tokom decembra uživati u besplatnim časovima u okviru Košarkaške igraonice Partizana TS, čiji je već član, a na poklon će od kluba dobiti i još jedan Partizanov dres, kojim će dodatno obogatiti svoju lijepu kolekciju.

Nagradna igra je pokrenuta početkom mjeseca, a od takmičara se tražilo da pošalju svoju fotografiju sa nekim simbolom Partizana i u nekoliko riječi ili rečenica opišu zašto vole crno-bijeli klub. Sve prijavljene fotografije su potom postavljene u poseban album na zvaničnoj Facebook stranici kluba, nakon čega je otvoreno glasanje u kojem je mali Pavle bio najuspješniji.

Čestitamo Pavlu još jednom, a svim ostalim djevojčicama i dječacima obećavamo da ćemo im uskoro pripremiti nove igre i iznenađenja!