Nakon briljantnog starta, Partizanove selekcije pred novim izazovima

23/10/2015

Kadeti - utakmica - prvo kolo

Nakon nevjerovatnog starta, mlade košarkaše banjalučkog Partizana očekuju utakmice drugog kola liga u kojima se takmiče. Juniori će odigrati meč protiv KK Ušće, dok će rivali kadeta i pionira biti selekcije Spartaka.

Najmlađi će ovaj put nastupiti prvi. Pioniri KK Partizan TS će u sali OŠ „Borisav Stanković“ ugostiti vršnjake iz prijedorskog Spartaka, i to u subotu, 24. oktobra. Gosti su izgubili prvu utakmicu protiv KK Igokea, pa će pokušati da izbjegnu novi poraz, ali ako mali crno-bijeli odigraju partiju poput prethodne, oko pobjednika neće biti dilema. Utakmica počinje u 12 časova.

Kadeti će putovati izvan Banjaluke, na neutralni teren u Aleksandrovcu. U dvorani Sportskog centra „Nenad Baštinac“ istog dana, samo u 15 časova, i oni će odigrati meč protiv KK Spartak. Nakon velike pobjede u prvom kolu, kadetska selekcija Partizana TS pokušaće da se zacementira na prvoj poziciji grupe B.

Juniorska ekipa će na parket izaći u nedjelju, 25. oktobra. U 14 časova će u dvorani „Obilićevo“ odmjeriti snage sa timom Ušća, koji je bio neuspješan u prvoj utakmici sezone. Sa druge strane, crno-bijeli mladići su odigrali maestralno, pa u meč broj dva ulaze kao vodeći u svojoj grupi, uz koš-razliku +109, te se sa punim pravom nadaju još jednom uspjehu.