Nema pauze sa treninzima: KK Partizan TS će raditi i tokom ljeta

28/06/2017

ocp-61-of-63-large

Za četiri dana na Jahorini počinje novi Grawe Three Points kamp za mlade talente, a ove godine će okupiti oko 500 mališana, uzrasta od šest do 15 godina. Tako će olimpijska ljepotica Jahorina ugostiti sve te mlade talente i pružiti im nezaboravno iskustvo koje će pamtiti do kraja života.

Kamp za cilj ima da se klinci i klinceze druže, treniraju, razvijaju sportske navike i njeguju fair-play dug, a sve to uz pomoć stručnih trenera. Kao i svake godine, kamp za promotere ima proslavljene košarkaše, a ove godine će ih voditi Ratko Varda i Zoran Stevanović.

U periodu kada se veći dio kluba preseli na Jahorinu, u gradu na Vrbasu će ostati oni koji žele trenirati, ali zbog drugih obaveza nisu mogli da se pridruže svojih vršnjacima. Upravo zato, KK Partizan TS, tokom jula za njih organizuje treninge ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:30 do 11 časova. Treninge će voditi Aleksandar Elezović, a održavaće se u OŠ “Borisav Stanković” u naselju Lazarevo. Članarina za jul će iznositi 30KM, a sve potrebne informacije se mogu dobiti na broj telefona 065 968 099.

Uživajte u ljetu.