Obavještenje

25/05/2020

Dragi naši kamperi i prijatelji košarkaškog kampa „GRAWE THREE POINT’S“ – Jahorina 2020,

Prije svega se nadamo da ste zdravo i spremni za nastavak sportskih aktivnosti. Sigurni smo da ste vi kao i veliki broj sportista i sportskih radnika iz problema izazvanih pandemijom virusa izašli jači i motivisaniji kao i mi.

Obzirom da se stanje normalizuje i da se iz dana u dan život vraća u normalne tokove, i mi smo posle dvomjesečne pauze nastavili sa aktivnostima oko organizacije ovogodišnjeg kampa.

Posle niza sastanaka i dogovora sa predstavnicima svih bitnih institucija za organizaciju kampa (Ministarstvo porodice, omladine i sporta, grada Istočno Sarajevo, opštine Pale, OC Jahorina, aparthotela „VUČKO“, turističkih organizacija sa područja grada IS i opštine Pale i našeg generalnog sponzora „GRAWE OSIGURANJE“ a.d. Banja Luka) odlučili smo da početak ovogodišnjeg kampa pomjerimo za 01.08.2020.godine.

Naime, želja nam je da ovogodišnji kamp pripremimo najbolje do sada i da se situacija sa virusom maksimalno stabilizuje što će nam omogućiti najkvalitetnije uslove boravka i rada.

Sigurni smo da su proteklih osamnaest godina iskustva u organizaciji kampa, uslovi na olimpijskoj ljepotici Jahorina, uz sve ono što čini kvalitet rada i druženja na našem kampu, vrhunski promoteri i gosti, preporuka da i ove godine odaberete jedan od slobodnih termina za boravak na kampu.

PROGRAM

Kamp je ove godine radi pomjeranja zbog pandemije, planiran da se realizuje u sljedećim smjenama:

01.08. – 08.08.
08.08. – 15.08
15.08. – 22.08
22.08. – 29.08.

Izuzetno smo obradovani informacijama da će OC Jahorina do 01.07.2020. godine, novim sadržajima obogatiti ljetnu turističku ponudu.

Pored toga i aparthotel „Vučko“ će u narednom periodu unaprijediti svoje sadržaje i uslove, prije svega higijenske preventivne mjere, koji će našim kamperima omogućiti veličanstven ugođaj. Kako je najavljena podrška domaćem turizmu u nekoliko vidova pomoći, uvjereni smo da ćete i vi prepoznati značaj boravka na našim turističkim destinacijama od kojih je Jahorina sigurno ponajbolja i da ćete iskoristiti sve pogodnosti i spojiti ugodno i korisno.

Sportski pozdrav,
Međunarodni košarkaški kamp“GRAWE THREE POINT’S“ Jahorina 2020.