PARTIZAN OBJAVLJUJE I NAJAVLJUJE: Obilježeno 25 godina od osvajanja Kupa evropskih šampiona

17/04/2017

partizan statue

KK Partizan NIS je uz pomoć navijača okupljenih oko pokreta Grobarski treš romantizam i Fondacije Pučusti 2012. obilježio 25. godišnjicu od osvajanja Kupa evropskih šampiona u Istanbulu.

„Bila je to prilika da se ponovo prisetimo detalja epskog finala protiv Huventuda ali i nestvarnog puta koji je tada izuzetno mladi tim Partizana prešao od Beograda, preko Fuenlabrade do Istanbula i večnosti“, navode organizatori.

Tom prilikom, Fondacija Pučisti 2012. je izradila pozlaćene mini replike trofeja i uručila ih svim članovima legendarne generacije igrača, trenera i članova kluba. Na događaju su bili prisutni brojni članovi legendarne generacije, članovi porodice profesora Nikolića i Dragiše Šarića, kompletan aktuelni prvi tim crno-bijelih, kao i brojne legenede kluba.

partizan kamp

Sjajna vijest za dječake rođene 2001. godine i mlađe, ove godine će biti u prilici da u četiri smjene treniraju na Kopaoniku u sklopu kampa koji organizuje KK Partizan, a sve to pod budnim okom trenera, igrača i legendarnih asova crno-bijelog tima.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane koji ispunjavaju uslove, da se prijave na ljetni kamp koji će biti održan od 24. juna do 22. jula 2017. godine. Više informacija u vezi sa prijavama za kamp možete dobiti putem adrese kamp@kkpartizan.rs ili telefonom na +381668551023.

Što se narednih mečeva tiče, fudbaleri Partizana se sastaju sa Crvenom Zvezdom u 31. kolu Super lige Srbije. Biće to 154. vječiti derbi, a odigraće se u utorak, 18. aprila od 17 časova i 30 minuta.