Partizan TS Banja Luka u posjeti drugarima iz Bijeljine

23/05/2016

image-d7756caf864a9f13cd2373cbbc603a311a0aef11b48b2e123c0ed41a1a5fe4b2-V

Bijeljina je u nedjelju, 22. maja, bila u crno-bijelim bojama, zahvaljujući mladim košarkašama dvije Partizanove škole u BiH – Partizana TS Banja Luka i Partizana BN.

Mladi talenti iz Banje Luke doputovali su u jednodnevnu posjetu svojim vršnjacima iz najvećeg semberskog grada. Bila je to idealna prilika za uzajamno upoznavanje članova dva bratska kluba, ali i šansa da se mladi iz grada na Vrbasu upoznaju sa ljepotama grada Bijeljine te okolnih tuirstičkih atrakcija poput etno-sela „Stanišići“.

„Ova posjeta je zaista bila jedno divno iskustvo za sve koji su bili njen dio. Djevojčice i dječaci iz Banje Luke bili su oduševljeni gostoprimstvom svojih drugara i ljepotama Semberije u kojima su uživali, dok su se naši mali košarkaši iz Bijeljine istinski potrudili da ih dočekaju raširenih ruku. Odigrali su koju prijateljsku utakmicu, uspostavili nova drugarstva i lijepo se zabavili, tako da svi jedva čekaju uzvratnu posjetu“, saglasni su predstavnici oba „crno-bijela“ kluba.

Uloge domaćina i gostiju će biti zamijenjene 11. juna, kada će članovi Partizana BN doputovati u Banju Luku, a tom prilikom i pogledati utakmicu ženskih nacionalnih selekcija Srbije i Slovenije.