Počinju uzvratne utakmice liga PKO BL, sve selekcije Partizana TS nastupaju sutra

06/11/2015

image-cc59086ef9da2d37704d1767f3969364db1398ba81aa6301ceb729e25c01d4bd-V

Revanš mečevi u okviru Područnog košarkaškog odbora Banja Luka počinju ovog vikenda. Kadeti Partizana TS će utakmicu odigrati utakmicu sutra, 7. novembra, u svom gradu, dok juniori i pioniri isti dan putuju u Vrbašku.

Upravo će susret crno-bijelih kadeta i njihovih vršnjaka iz kluba SportLive otvoriti košarkaški dan. Već od 9:30 sala Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ u Banjoj Luci biće poprište reprize duela koji je selekcija Partizana TS uvjerljivo dobila. U novom susretu će SportLive biti formalni domaćin, ali sjajna forma crno-bijelih nagovještava da bi i nakon ovog kola mogli da ostanu neporaženi.

Nešto kasnije, u 14 časova, pioniri će gostovati u Vrbaškoj, mjestu u blizini Gradiške, gdje će njihov domaćin biti KK Lider. Utakmica će biti odigrana u sali osnovne škole „Mladen Stojanović“, a najmlađoj selekciji Partizana TS ovaj susret dolazi nakon što su prvi put iskusili osjećaj poraza sa samo poenom razlike. Ipak, crno-bijeli dječaci su do sada pokazali veliku borbenost i snažan sportski duh, pa će već u Vrbaškoj moći da dokažu kako na takvim utakmicama zaista nastaju budući šampioni.

Čas i po kasnije, na istom mjestu i protiv istih, samo malo starijih rivala zaigraće i juniori Partizana TS. Talentovanim mladićima će ovaj susret na protivničkom parketu biti novi veliki test, ali oni u meč ulaze kao blagi favoriti. U prvoj utakmici protiv Lidera su uvjerljivo pobijedili, a uskoro ćemo saznati da li takvu partiju mogu da ponove i u uzvratnom duelu.