Prvi neuspješan vikend za mladiće iz Partizana TS

21/12/2015

KK Partizan TS

Prvi neuspješan vikend za mlade košarkaše Partizana TS došao je tek krajem godine. U nedjelju, 20. decembra, ni pioniri ni juniori nisu uspjeli da dođu do pobjede.

Pioniri su nakon pobjede protiv Radivoja Koraća ušli u susret sa ekipom Rukija nadajući se novom trijumfu. Ipak, ne baš najbolji start i nešto slabija poluvremena u prvom poluvremenu bili su dovoljni da rival napravi prednost koja se nije mogla sustići ni mnogo boljim ofanzivnim izdanjem „crno-bijelih“ dječaka u drugom dijelu meča. Na kraju, rezultat 65:83 potvrđuje da je Ruki bez dileme bio raspoloženiji tim u sali Osnovne škole „Borisav Stanković“.

Naravno, i u ovom porazu je bilo pozitivnih elemenata. Tako je Marko Vrtunić još jednom pokazao svoj talenat, upisavši 22 poena, dok je Mirković dodao 13, uz vrlo hrabru i kvalitetnu igru.

Nešto kasnije istog dana nastupili su i juniori, ali ni oni nisu uspjeli da pobijede. U prvoj utakmici Lige za prvaka bolji rival je bila ekipa Bulldogsa, i to rezultatom 68:79. Selekcija Partizana TS je prvu četvrtinu izgubila sa 12:21, ali je u naredne dvije dionice uspjela da potpuno poništi prednost protivnika i u posljednju dionicu uđe sa neriješenim rezultatom. Ipak, gosti iz Prnjavora su bili smireniji u samoj završnici i odnijeli dva boda iz dvorane „Obilićevo“.

Najbolji strijelac u timu Partizana TS bio je Bojović sa 22 poena, a njega su pratili Janković sa 19 i Kovačević sa 14.