U Bijeljini održano okupljanje mladih talenata

14/11/2016

okupljanje-bijeljina

Mladi talenti Partizanovih košarkaških škola iz naša četiri grada su tokom proteklog vikenda obojili Bijeljinu crno-bijelim bojama.

Najveći semberski grad je tokom subote i nedjelje, 12. i 13. novembra, bio domaćin najtalentovanijim dječacima rođenim 2004. i 2005. godine. Po četiri mlada košarkaša iz Banje Luke, Pala, Prnjavora i same Bijeljine dobila su priliku da predstave svoje vještine i ogromni potencijal koji posjeduju.

Pomenuta dva dana bila su ispunjena dobrom košarkom, pa su bila održana tri treninga i jedna trening utakmica. Sve to je prošlo pod budnim okom trenera iz matičnog, beogradskog Partizana NIS, koji su iskoristili priliku da se upoznaju sa kvalitetom rada trenera iz četiri grada Republike Srpske, ali i sa najtalentovanijim mladićima sa ovih prostora.

Gosti iz Beograda bili su veoma zadovoljni onim što su vidjeli, a rukovodstvo Partizanovih klubova sa ove strane Drine poručilo je da je i ovo „crno-bijelo okupljanje“ bilo još jedan dokaz uspješnosti trening sistema koji se ovdje realizuju, ali i velikog košarkaškog potencijala koji postoji među našom omladinom.