Zajedno do pobjede: Pomozimo oboljelom Aleksandru Radunu!

03/11/2016

humanitarna-akcija

KK Partizan poziva sve koji su u mogućnosti da se priključe akciji prikupljanja sredstava neophodnih za liječenje oboljelog Aleksandra Raduna.

Otac jednog od mladih talenata koji vrijedno treniraju u našoj školi košarke suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom i neophodna mu je transplantacija bubrega. Nažalost, ovaj operativni zahvat iziskuje značajna novčana sredstva, a za njihovo prikupljanje porodici Radun je potrebna pomoć.

Stoga, pozivamo sve koji su u mogućnosti da uplate željeni iznos na žiro račun broj 5511 0811 2792 3008, otvoren u banci UniCredit Bank Banja Luka, na ime Radun Aleksandar.

Omogućene su i uplate iz inostranstva, pa ukoliko želite da izvršite ovakvo plaćanje, molimo vas da se javite na e-mail kkpartizanbl@gmail.com ili u inbox naše FB stranice, kako bismo vam proslijedili instrukcije za plaćanje.

Takođe, pokrenut je i humanitarni broj 1458, a jednim pozivom korisnici fiksne ili mobilne m:tel mreže doniraju 1 KM.

Nadamo se vašoj podršci – u vidu donacije, poziva ili, ako niste u mogućnosti da pružite finansijsku podršku, onda podjele ovog apela – kako bismo omogućili Aleksandru i njegovom malom košarkašu da još mnoge pobjede proslave zajedno, u zdravlju i sreći.