Završen košarkaški kamp „Grawe Three Points“

03/10/2017

20170709105421249929

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini uspješno smo završili šesnaesti košarkaški kamp, koji je ove godine okupio 510 djevojčica i dječaka iz svih krajeva RS,BiH, zemalja okruženja kao i učesnika iz Evrope. Sa djecom je radilo i sprovodilo program rada 45 trenera i edukatora koji su u pet smjena prenosili svo svoje znanje i iskustvo na mlade kampere.
Sa djecom su se takođe družili i svoje bogato iskustvo prenosili naši promoteri, proslavljeni reprezentativci Zoran-Stragi Stevanović i Ratko Varda. Veliku zahvalnost dugujemo i našim gostima koji su posjetili ovogodišnji kamp i družili se sa kamperima, Mići Beriću i Zoranu Sretenoviću. Završetkom ovogodišnjeg kampa došli smo do brojke od 9000 učesnika koji su u prethodnih šesnaest godina bili učesnici našeg kampa što je u svakom slučaju brojka koja nam služi na ponos.

naslovna

Veliku čast i zadovoljstvo nam je učinio i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je posjetio naš kamp i pohvalno se izrazio o organizaciji našeg kampa, citiraćemo samo neke od njegovih izjava prilikom posjete:

20170709125558_433868

“Veliki broj dječaka i djevojčica se okuplja iz godine u godinu, vježbaju košarku i druže se ovdje”, 

„Ljudi koji vode kamp, od kojih neke poznajem iz vremena kad sam bio sportski aktivan, posvećeni su košarci.“

“Bili su dobri igrači i dobri su ljudi, što znači da su dobri vaspitači”.

“Znam da su iz ovog kampa proizašli mnogi ozbiljni košarkaši i ne sumnjam da će neki od vas krenuti njihovom stopama.“

Na kraju velika zahvalnost našem generalnom sponzoru kompaniji GRAWE, koji nam je omogućio da ovogodišnji kamp sprovedemo na način kako smo i planirali, zahvaljujemo se klubovima i pojedincima koji su nam poklonili povjerenje učešćem na ovogodišnjem kampu.

Vidimo se naredne godine kada ćemo se potruditi da budemo još bolji i uspješniji nego do sada.