Završena nagradna igra na Facebooku, podijeljeno pet Huawei selfie štapova

24/12/2015

huawei

Prethodne sedmice je KK Partizan TS, u saradnji sa kompanijom Huawei, organizovao nagradnu igru, a poznati su i svi dobitnici Huawei selfie štapa.

Nagradna igra je realizovana putem Facebook stranice Partizana TS, a od posjetilaca se tražilo da najbrže napišu tačne odgovore na dva pitanja – po jedno o košarkaškom klubu Partizan i vrhunskom Huawei modelu Mate S. Najbrža i najpreciznija je u dva navrata bila Nataša Štrbac, dok su po jedan selfie štap osvojili Đorđe Nenadić, Mirko Marković i Vladimir Grabovica.

Igra je sve učesnike dobro zabavila, a neke od njih i obradovala lijepim poklonom. Takođe, igrajući „1 na 1“ Facebook pratioci stranice Partizana TS pokazali su zavidno znanje o „crno-bijelom“ klubu, ali i savremenim uređajima. Ovaj spoj ne čudi, jer je i Huawei Mate S zaista šampionski model.

U pitanju je uređaj koji je premijerno predstavljen ove jeseni, a sa sobom je donio revolucionarnu „Force Touch“ tehnologiju koja prepoznaje različite vrste dodira. Kada se na to doda i „Knuckle Sense“ tehnologija, koja omogućuje posebne komande na dodir zglobova šake, kao i čitač otisaka koji se nalazi sa leđne strane, može se slobodno reći da ovaj uređaj pruža dosad neviđene mogućnosti rukovanja. Uz sve to, radi se o telefonu sa najvišim performansama, pa se može pohvaliti osmojezgarnim procesorom, ekranom od 5,5 inča i glavnom kamerom sa 13 megapiksela.

Kompanija Huawei i KK Partizan TS su tokom 2015. sarađivali na mnogim projektima, a nagradna igra za Facebook korisnike bila je samo lijep, praznični završetak godine koju je obilježilo ovo uspješno partnerstvo.