Foto-priča: Članovi Partizana BN na druženju u Banjoj Luci

13/06/2016

Posjeta Partizana BN (8)

Kako je već ranije najavljeno, članovi Partizana BN su prethodnog vikenda posjetili drugare iz Banjaluke te prisustvovali utakmici ženskih košarkaških reprezentacija Srbije i Slovenije.

Članovi Košarkaške igraonice i pionirske selekcije Partizana BN su u subotu, 11. juna, boravili u gradu na Vrbasu. U pitanju je bila uzvratna posjeta bratskom klubu Partizan TS Banja Luka.

Posjeta Partizana BN (14)

Tokom vremena provedenog u Banjoj Luci, bijeljinski „crno-bijeli“ su odmjerili snage sa domaćinima, ali i nastavili zajedničko učenje započeto u prethodnom mjesecu.

Posjeta Partizana BN (4)

„Kao što je to bio slučaj i kada su naši članovi iz Banje Luke putovali u Bijeljinu, gostima smo organizovali i razgledanje grada, ugodna druženja sa vršnjacima, ali i jednu posebnu poslasticu – posmatranje utakmice evropskih košarkaških šampionki“, kazali su rukovodioci Partizana TS.

Posjeta Partizana BN (10)

Članovi oba kluba prisustvovali su susretu ženskih košarkaških reprezentacija Srbije i Slovenije koji je održan u banjolučkoj Sportskoj dvorani „Borik“.

Posjeta Partizana BN (7)

Tako su budući šampioni imali priliku da na djelu vide aktuelne šampionke, čime je upotpunjena ova razmjena košarkaških iskustava i sportskog prijateljstva.

Posjeta Partizana BN (12)

Rukovodstva Partizana TS i Partizana BN najavila su organizaciju sličnih događaja i u narednom periodu, a mali košarkaši će imati priliku za novo druženje već na međunarodnom košarkaškom kampu Hypo Three Points.